EF PREPARATION WEEKEND & AMBASSADBESÖK

För en månad sen ungefär åkte jag tillsammans med Ronja till ett läger som EF anordnade. Vi hade sessions där vi pratade om vad vi kan förvänta oss, vad vi kan tänkas behöva göra och andra bra tips. Det var också kul att träffa massa annat folk som ska iväg, jag tror vi var ungefär 200 pers... Här är några bilder från den helgen! 
 
 
Jag och pappa åkte sedan vidare till Stockholm, och jag och Ronja åkte till ambassaden dagen efter för att skaffa våra visum. Det var verkligen en upplevelse i sig, amerikanerna är verkligen försiktiga. Fick lämna ifrån mig all teknik vid säkerhetskontrollen, där fick jag också dricka vattnet jag hade med mig för att bevisa att jag inte hade med mig några farliga vätskor in... Haha. Väl inne på ambassaden fick man bara vänta, lämna fingeravtryck, vänta och sedan svara på tre enkla frågor, sen var det klart!! 
 
innan USA | | Kommentera |

LÄNKBYTE

Om ni tittar till höger i bloggen ser ni att jag har en länk-meny. Om du också har en utbytesblogg så är det bara att du kommenterar ditt namn och bloggadress så kan vi göra ett länkbyte! Jag vill hitta så många utbytesbloggar som helst så det är bara att ni säger till! Snart är det dags för avresa! Bara 55 dagar kvar...!
innan USA | | 2 kommentarer |

MITT STÖRSTA ÄVENTYR

Hej alla fina som har hittat hit! I sommar åker jag till USA som utbytesstudent och här i bloggen kommer jag dela med mig av mitt kommande äventyr! Än så länge har jag varken värdfamilj eller stat, väntar ivrigt på att få mitt samtal. Organisation jag åker med är EF, och innan jag kommer till min värdfamilj ska jag på ett Language & Culture Camp i närheten av Boston. 
 
Vem är jag då? Jag är en 18årig tjej (åtminstone om 5 dagar!) som älskar att åka skidor, gå på konsert och som drömmer om att få uppleva high school spirit och leva den amerikanska drömmen i ett år. Just nu läser jag andra året av ekonomilinjen med juridisk inriktning på Tingvallagymnasiet i Karlstad. Det bästa jag vet är antingen att skratta tillsammans med mina fina vänner eller att lyssna på musik. Resa är också något jag verkligen tycker om, än så länge har jag inte lämnat Europa men snart blir det ändring på det haha : ) Jag tror ni kommer få en bättre uppfattning om vem jag är ju äldre bloggen blir. 
 
 
 
Om ni har några frågor ska ni inte tveka för att kommentera, ska försöka svara så bra som jag kan. 
 
jag och min lillasyster Victoria
 
 
min lillebror Johan
 
 
innan USA | | Kommentera |
Upp