LAST DAY IN HIGH SCHOOL

 
 
 
I fredags hade jag min absolut sista dag på BOLD: Städade ur skåpet, lämnade in min iPad och alla andra böcker. Vår klass hade lite pengar kvar på kontot så vi körde en tail-gate (grilla på en parkering med pick-ups) på lunchen, det var så varmt och härligt ute!! Jag önskar verkligen att skolan i Sverige var lite mer rolig. Det kändes också väldigt konstigt att jag aldrig kommer gå dit igen och ha lektion, käka lunch i cafeterian och allt sånt som jag har gjort varje dag sedan september började. Dock kommer jag gå tillbaka till skolan imorgon för repetition för graduation day och så har vi ett awards ceremony, skolan kommer ge ut stipendier och sånt. Sedan är det graduation nästa söndag!! TIDEN GÅR FÖR FORT!!
USA | | En kommentar |

SENIOR CAMP OUT

Idag är min sista dag i High School. Jag kan inte förstå hur snabbt tiden har gått, samtidigt som det känns som det var en evighet sen jag spelade volleyboll och hängde vid the lakes. Jag har nog inte rikigt greppat att jag kommer vara hemma i Sverige om lite mer än två veckor, det känns liksom som att jag är hemma här också. 
 
 
Igår hade vi seniors en camp out vid the corn cob (Olivias stolthet haha) för att typ fira att HS är över. Vi var ett ganska stort gäng som satt vid en bonfire och gjorde s'mores, pratade om året och sjöng lite allt möjligt. Jag är så glad att jag har lärt känna så många roliga och härliga personer här!! Vill inte lämna :((( Vi stannade uppe till typ 3 (8 pers i en minihusvagn) och jag cyklade hem runt halv åtta på morgonen. Som tur var har vi en 2-hour late start idag så jag har kunnat bli mänsklig igen haha. Hoppas ni därhemma har lika nice väder som vi har, temperaturen ligger på 22-27 grader och solen har varit framme i flera dagar. Imorn är det baseball game igen, hoppas jag kan gå på den och sedan har vi memorial day på måndag så det betyder att många är lediga. Sommarlovet är här!!!
USA | | Kommentera |

SENIOR RECOGNITION

 
Glömde nästan att berätta om söndagsmorgonen!! Under kyrkan hade vi en så kallad senior recognition vilket är ett tillfälle då man uppmärksammar de i församlingen som kommer avsluta high school. Vi hade på oss våra gowns och sjöng en sång, de spelade också upp ett videoklipp med bilder som vi hade skickat in. Vi fick ett varsitt kuddöverkast (heter det så?!) och det bjöds på juice & tårta efteråt. Jag och Jeni hade lite bråttom eftersom vi var påväg till Minneapolis efter kyrkan men som tur var hann vi till expressbussen. Jag fick också en ballong som jag har på mitt rum nu. Kan ej greppa att jag kommer vara i Sverige om 2 ½ vecka, och att jag kommer ta "studenten" här i USA om 1 ½ vecka. Jag har också bara 3 dagar kvar i skolan... Vart tog tiden vägen?!
 
 
låten vi sjöng
USA | | En kommentar |
Upp