BRECKENRIDGE - COLORADO

Har roliga nyheter mina kära läsare!!! Jag vet inte om jag har berättat det här redan i bloggen men vi har länge pratat om att åka till Colorado för att åka skidor i bergen och för ett par veckor sedan bestämde vi att vi ska åka till Breckenridge den 16e februari och stanna där i nästan en vecka. Vi kommer att bila ner dit och det kommer ta ungefär 15 timmar! Vi åker ner söndag eftermiddag/kväll och då är vi framme måndag morgon. Jag är så sjukt glad och tacksam för att jag får hänga med ner dit. Breckenridge ligger en dryg timme från Aspen i the Rocky Mountains så det är verkligen annorlunda mot det jag är van vid i Sälen. Här snackar vi toppar på 3900 m (Kebnekaise ligger på 2100 m) och världscup-tävlingar. Det ser ut att vara en grymt mysig by och sjukt bra backar. Lovar att jag ska försöka ta så mycket bilder som det går!
 
 
USA | | En kommentar |

WINDCHILL & BLIZZARDS + NYTT SCHEMA

Den här veckan har varit lite annorlunda kan man säga haha. Vädret här skiftar ganska mycket så vi har haft både snöstorm och extrem kyla vilket resulterade i två snödagar den här veckan. Det betydde att andra terminen blev framskjuten till fredag så jag har bara haft mitt nya schema en dag, men jag ska ändå berätta vad jag tycker om det än så länge!
 
1st HOUR - US HISTORY
 
2nd HOUR - STUDY HALL
 
3rd HOUR - ALGEBRA II
 
4th HOUR - CHOIR
 
LUNCH
 
5th HOUR - ECONOMICS  new!
En liten klass, tror vi är cirka 12 personer. Än så länge har vi pratat om aktier och sånt, tror det kommer bli intressant. Det är en senior-class så det är bara folk i min ålder. 
 
6th HOUR - SOCIOLOGY new!
Handlar om människors beteende, vi ska bland annat göra ett projekt där vi måste bryta en social norm. Har den här lektion med Mariyah och Kaitie så det kommer nog bli kul!
 
7th HOUR - MYTHOLOGY new!
Handlar om grekiska gudar osv, har den här lektionen med Rhea så det känns bra! Känner de flesta andra i den här klassen också. 
 
 
 
Ikväll har vi en match trots att det är lördag eftersom vi var tvungna att skjuta upp torsdagens match pga snödag. Känns lite sådär att behöva hänga i skolan en lördagskväll eftersom jag Rhea, Mariyah + ev, några andra hade planer på att åka till Willmar för att gå runt i the mall och se en film. Vi tänkte skjuta upp det tills imorgon men det ska tydligen komma en till snöstorm så då kan vi inte köra dit.. Jag älskar snö, men alltså nu börjar jag bli lite trött på att vädret styr livet så mycket. Men, det finns inget att göra åt det så det är ju ingen idé att klaga. 
 
Nu ska jag köra ett träningspass och sen kommer Mariyah och hämtar upp mig och Rhea för antingen DQ eller Subway innan matchen ikväll. Ha en bra helg folket!
USA | | Kommentera |

WRESTLINGIdag var jag på mitt första wrestling meet, det har var varit svårt att hitta en dag som vi har ett hemma möte som vi inte har en borta basketmatch på. Eftersom våran gympasal var upptagen hade vi därför träning i Bird Island (systerstan 4 miles utanför Olivia). Jag och Rhea fick vänta där en timme innan vi kunde få skjuts hem eftersom ingen i vårat lag har körkort och deras bilar var fulla. Men, det gjorde inget. Vi stannade tills varsity var klara och tränade på att skjuta (heter det ens så på svenska????) lite, det behövs för min del haha. 

Wrestlingen var lite annorlunda än de andra sporteventen jag har varit på här, det var inte lika mycket folk och det är ju också en individuell sport, fast man lägger ihop allas poäng tillsammans. Jag tror att BOLD vann men kommer faktiskt inte ihåg haha. 

Imorn börjar den nya terminen med lite nya ämnen så det ska bli rätt skönt med omväxling. Kan skriva mer om mitt nya schema i slutet av veckan när jag vet mer om dem. 
USA | | Kommentera |
Upp