RAIN AND STORMS

Ville bara säga att jag kommer lägga upp inlägg om påsken förra helgen och prom från igår här snart. Regnet öser ner ute och det har åskat och blåst rejält hela helgen så det är en slappar-dag, kunde inte ha passat bättre eftersom jag kom hem från prom 04.30 igår. Tror också att vi är i närheten av en nationwide tornadovarning, säsongen för tornados börjar nu och vi hade en tornado drill i skolan den här veckan. 
USA | | En kommentar |

SKÄRTORSDAGEN - MAUNDY THURSDAY

Den här veckan som är the holy week har vi gått till kyrkan varje dag 07.00 för gudstjänst. Det är lite tidigt för min smak men när vi väl är där så är det helt ok. De finns alltid hot chocolate (<3) och det pågår inte längre än 20 minuter så jag hinner gå hem igen och göra mig klar innan skolan börjar. Vi gjorde det även idag men vi var också lediga från skolan så vi gick också till kyrkan 12.00 för en annan gudstjänst. Påsken är ju den största högtiden i kristendomen så det är inte konstigt att man går till kyrkan oftare än annars. Jag lär mig väldigt mycket när jag är i kyrkan och annars också vilket jag inte har nått emot alls. En stor del av att vara en utbytesstudent är ju att uppleva nått nytt och att vara öppen för annorlunda traditioner. 
 
Efter lunch var det tänkt att jag, Rhea och Mariyah skulle åka till Willmar för att fixa det sista inför prom nästa helg men eftersom den förbannade snön (!!!!!) kom igår var vägarna inte bra så vi kunde inte åka. Det sög men vi gjorde det bästa utav situationen och träffades på Master's för lunch, satt där och pratade en lång stund, fixade Rhea's blommor för prom och vi köpte även en liten present till Mariyahs mamma som tack för att hon fixar längden på våra prom klänningar. Ni skulle bara veta hur mycket tid och jobb det går åt till att få allt klart inför prom haha... Men det kommer blir roligt, alla hoppas bara på att det inte kommer snöa...
 
Imorn kommer vi åka in till Minneapolis hela familjen för att träffa kusiner på ett arcade-ställe med lasertag och sånt. Vi stannar över natten i the cities och åker hem igen lördag för att fortsätta fira påsken. Jag hoppas att ni där hemma njuter av vårvädret åt mig och att ni äter en massa svenskt påskgodis åt mig. Ha det fint!!
 
USA | | En kommentar |

MÖTE & SNÖ

 
Varje månad har skolstyrelsen ett möte men igår hade de satt in ett extra för att diskutera om man skulle outsourca vaktmästarna på skolan och anlita en städfirma istället. Jag tar Economics som alla senior måste och vi måste gå på ett möte för allmänheten per semester så jag gick igår. Många här omkring var engagerade i ämnet och hade plakat, delade ut flyers och det var en massa bilar parkerade vid skolan och i kvarteret. Det var så mycket folk där så de hade en polisbil för att "säkra" styrelsens medlemmar, vet inte riktigt om det var nödvändigt om jag ska vara ärlig. 
 
Det var helt okej även fast det låter astråkigt eftersom det var en del seniors där och stämningen lättade lite när baseballkillarna kom från deras match som de vann. Som tur var höll mlötet inte på så länge heller, kan bli rätt långtråkigt ibland... 
 
 
Vi har en kortare vecka eftersom det är påsk och den blev lite kortare idag eftersom det började snöa under matten. Jag trodde den skulle försvinna direkt men alltså det SNÖADE verkligen hela dagen och det är inte så kul eftersom vi har prom nästa helg... Vi hade ju förstås inte softball träning men fick min workout ändå från att skotta. Tror aldrig att jag har gjort det förut i mitten av april. 
USA | | Kommentera |
Upp