ONE WEEK OFF SCHOOL

Så i tisdags startade mitt sommarlov på riktigt kan man säga. Har kunnat tagit sovmorgon (09.30 varje dag!!) och förberett mig på hemresa (långt ifrån klar). Vi har haft verkligen fantastiskt väder, sol och riktig hetta. Under dagarna har jag mestadels solat, gått på promenader och gjort ärenden. Brände mig faktiskt såpass mycket att jag tror jag fick solsting, det har varit varmare än 25C i skuggan varje dag och det är jättefuktigt i luften (hej frissigt hår) så det tar på en stackars svensk som är van vid att kasta sig under solen så fort det blir varmare än 10 grader haha. Jag har också under veckan kollat på skolans baseboll (GO WARRIORS), städat och fixat en del inför graduation imorgon söndag, gått på två graduation parties, tränat på min softballswing och kollat på film på altanen. Jag har nästan helt glömt bort livet i skolan, och hur skönt det är att ha lite egen kontroll över vad jag kan göra under dagarna. 
 
Igår var också min sista övernattning ute vid the cabin det här året :( Det stormade på ganska bra så det blev ingen båttur men vi hade ett litet miniparty och grillade wait for iiiiit, S'MORES! Både Jake & Jordan är hemma den här helgen för min graduation och de hade några kompisar som kom över, tror vi satt ute vid brasan till typ halv två på morgonen.
 
Imorgon är det som jag skrev Graduation Day. Sjukt!! Jag har mitt graduation/goodbye party innan själva ceremonin vilket jag tycker är jätteskönt! Kommer ha hela eftermiddagen ledig så jag kan gå på alla andras grad. parties. Bara idag har jag varit på 4 st; Colemans, Erics, Paiges och Jakes (min promdate). Klassik mat från ett grad party har turkey in a bun, chips och en maaassa tårta. Och glöm inte root beer från en keg. 
 
Jag vill lova att jag ska blogga mer men den här sista veckan kommer nog bli helt galen eftersom jag tar studenten från am. high school, fyller 19, och lämnar mitt amerikanska liv så det kan bli svårt. Ska istället försöka uppdatera er hemma om min sista vecka som utbytesstudent.
 
 
USA | | Kommentera |

MEMORIAL WEEKEND

I måndags var det Memorial Day vilket är en dag då man hederar alla de veteraner som har hjälpt USA i krig. Det är en röd dag så ingen var i skolan och de flesta affärerna stängde efter lunch. Vi började "firandet" på söndagen och åkte upp till the cabin, det var första gången den här sommarn så vi klippte gräs, rensade ogräs och sånt där. Fick även in en tupplur i hängmattan och tubing. Solen sken inte särskilt ofta men det gjorde inte så mycket. På kvällen grillade vi s'mores under stjärnorna, helt fantasktiskt vackert, kommer nog aldrig vänja mig vid den känslan! 
 
 
Vi stannade över natten och åkte tillbaka till Olivia tidigt nästa morgon eftersom jag skulle ut till en annan cabin vid en annan sjö med några kompisar från skolan. Melissa, jag och Taylor åkte ut vid lunch och träffade Ben, Baylie, Trevor, Logan, Samantha, Willow & Haley vid sjön. Vi hade inte heller toppenväder men vi spelade volleyball, åkte trampbåt och käkade pizza så det gjorde inget. Älskar att hänga by the lakes!! Det finns verkligen alltid nått att göra, alla har en båt/vattenskoter och massa andra "leksaker". 
USA | | Kommentera |
Upp