TURKEY BINGO + HOCKEY

 
 
Igår hade vi sista skoldagen för den här veckan, det är ju Thanksgiving på torsdag så vi har ett mini-lov. Under 7th hour igår så hade vi Turkey Bingo; alla satt i sina klassrum med en bricka och numren ropades upp i högtalarsystemet av två elever. Det var rätt roligt även fast jag inte vann något, garanterat bättre än att plugga haha. Om man fick bingo var man tvungen att springa ner till the HS-office och kackla som en kalkon hela vägen, ganska underhållande. Folk här vågar bjuda på sig själva mer än vad genomsnitts-svensken gör.
 
Det var också säsongens första hockeymatch på kvällen så Eric tog med mig och Rhea till matchen i Redwood Valley (30 min bort). BOLD har inget eget lag utan de är med Redwood, jag tror vi har 4 spelare från BOLD med i år. Vi förlorade rätt hårt, 5-10, men i år hade de nästan bara freshmens som inte har spelat HS-hockey förut så det var ingen överraskning direkt. Jag träffade också min IEC Laura som bor där, vi pratade lite om Mall of America resan och om hur jag har det här borta. Kunde inte ha haft en bättre IEC!! 
 
 
USA | | Kommentera |

CATCHING FIRE

 
Så i torsdags var det premiär för Catching Fire!! Som jag har väntat!!! Jag kommer ihåg att jag började räkna ner när det var 221 dagar kvar till premiären så när Rhea började prata om att hon ville se filmen för en månad sen blev jag så lättad haha. Mariyah, Rhea, Julia + jag åkte alltså in till Willmar (place to be här, storstad med ca 20 000 invånare) och såg filmen på bio, vi mötte även några andra från skolan där. Bästa. Filmen. Någonsin. Vi taggade hela dagen i skolan och på vägen dit (eller hem för den delen) pratade vi inte om något annat haha. Vi ska in till Willmar i morgon igen, behöver basketskor/kläder och jag tror vi faktiskt ska se den igen. 
 
Mariyah & Rhea var också hemma hos mig igår, vi såg första Thor-filmen + gick igenom basketplays, det är mycket svårare än vad jag trodde haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
USA | | Kommentera |

FRIDAY WITH FRIENDS

Förra veckan på fredagen efter basketen kände jag, Rhea och Mariyah att vi var tvungna att hitta på nått kul så vi bestämde oss för att åka till Willmar och sen en film. Filmen började inte förrens 10 så vi åkte först till Target och gick runt där inne ett tag. "Stormarknaderna" här (Walmart, Target etc) är så mycket bättre än de vi har i Sverige, det är billigare, de har fler saker och är såklart större. Efter det behövde vi äta något så efter lite letande bestämde vi oss för Applebee's som är en av mina favortitrestauranger här, jag beställer alltid samma sak; Chicken strips. SÅ GOTT!!
 
Vi såg Thor 2, och bio är lite annorlunda här i USA. För det första är det mycket billigare, det kostar mellan $5-8 (30-50 kr) och man beställer inte heller platser i salongen utan man sätter sig vart man vill. Det var ganska kul, en kille som var där själv satt en rad framför oss och började prata med oss om filmen innan och när en trailer visades som han gillade lät han oss andra i salongen veta haha. Amerikanerna är verkligen så mycket mer öppna än oss svenskar, har säkert sagt det tusen gånger. 
USA | | Kommentera |
Upp