LE WEEKEND

Sommaren är äntligen här!! Vi har haft runt 20-25°C och sol (förutom måndag då vi hade åska & spöregn) sedan lördag. Den kunde inte ha kommit vid ett bättre tillfälle. Förra veckan hade jag min sista softballmatch så jag kunde äntligen gå och se en baseballmatch! BOLD vann State Championship förra året, alltså bästa laget i hela Minnesota i sin division (man delar in beroende på antalet elever), därför ville jag verkligen se en match innan jag åkte hem. Och baseball blev det!! Fredag eftermiddag fick jag och Rhea skjuts till Bird Island och kollade på baseball som vi vann. När vi kom tillbaka till Olivia bestämde vi oss för att cykla ut till Max's (enda restaurangen i stan) och käka middag. Deras Ceasar Wrap med fries är verkligen något jag kommer sakna. <3 <3 Det var inte alls lika varmt i fredags, vi behövde liksom vantar och jacka för att kunna cykla ut dit... Det var trots kylan en väldigt bra eftermiddag/kväll att minnas.
I lördags hade baseball två matcher på förmiddagen och Elsa hade turnering i the Cities. Jag blev avsläppt i Bird Island för lite mer baseball, vi vann de två också. Jag hade förberett mig med bättre och lite varmare kläder än dagen innan, tror ni inte att det blev jättefint & varmt väder? Det var en fantastisk dag att vara ute och kolla på baseball och vi vann båda matcherna. Jag var hemma själv efter det så jag passade på att börja planera min packning. Det är helt sjukt hur mycket saker som jag måste få med hem, en massa papper, bilder och annat som jag har samlat på mig under året. 
 
Rhea kom över på lördagskvällen för att planera en resa till Minneapolis. Jag har länge velat gå på ett professionellt sportevent, hockeyn var extremt dyr ($225 = 1500kr) men en baseball biljett är betydligt billigare så det funkade mycket bättre! Som jag skrev hade Elsa en turnering i the Cities så vi kunde få skjuts av Jeni in till Minnetonka där vi tog en expressbuss till Target Field (downtown). Det kostade bara $4 att åka in (perfekt för en student) och väl på plats köpte vi biljetter. Det var verkligen nått helt annat, hur mycket folk som helst och alla satt liksom inte fastklistrade vid sina stolar utan man gick runt lite då och då för lite nachos eller popcorn och kollade läget. En baseballmatch är oftast väldigt lång, ungefär tre timmar, det är svårt att sitta still så länge. Det var otroligt häftigt att sitta så högt upp och ha en översikt över fältet samtidigt som man såg skyskraporna i bakgrunden. Tyvärr förlorade vi Twins mot Seattle men det gjorde inte så mycket, jag vara bara glad över att jag kunde gå och att jag äntligen börjar förstå baseball/softball. Efter matchen åkte vi tillbaka till Minnetonka med bussen och gick till Ridgedale Mall där jag handlade lite presenter till svenska familjen och lite smink på Sephora. 
 
 
Jeni hämtade upp oss där igen och tog oss med ut till Wayzata HS i Plymouth där Elsa spelade softball.Elsas lag vann sista matchen, och det var en härlig kväll att vara ute. Turneringen var på en enormt stor skola, de har 900 elever per årskurs vilket betyder att det går mer elever där varje dag än vad vi har invånare i Olivia haha... 
 
 
 
Som ni kanske märker har jag fullt upp nästan hela tiden men jag försöker verkligen att hålla igång bloggen ändå. 
USA | |
Upp