INTENSE WEEK

Glömde helt att skriva om förra veckan här, har haft fullt upp typ hela tiden men här kommer det jag kommer ihåg. 
 
MÅNDAG
Vi hade inte så många matcher kvar så våra seniors bestämde att vi skulle börja igen med team suppers. Det betyder basically att varsity och JV lagen möts hemma hos någon och äter mat innan matchen. Jag är ju inte med i varken varsity eller JV (alla utbytisar älskar c-squad, right?) men är ju en senior så jag var med ändå. Vi åt pizza och drack gatorade medan vi kollade på OS och diskuterade prom, det är typ det hetaste ämnet i skolan just nu även fast det är typ 3 månader kvar haha. 
 

TISDAG
Jag, Mariyah och Rhea har försökt att gå på en boys basket ball match under hela säsongen men det har inte fungerat en enda gång, förutom den här tisdagen. Och tur var det!!! Vilken match alltså. Deras intensitet var något helt annat än det jag är van att se på våra matcher. Hade en sjukt kul kväll helt enkelt. Team spirit är en av de bästa sakerna med skolan här helt klart. 
 
 
ONSDAG
Vad gjorde jag ens? Kommer inte ihåg, hade practice, gjorde nog en del läxor inför veckan som kom, började packa lite smått inför helgen. Kollade på OS också sålklart. Det är lite svårt att veta om jag ska räkna både Sveriges eller USAs medaljer som en vinst men skulle de möta varandra skulle jag helt klart stötta hemlandet Sverige ;).
 
TORSDAG
Jag hade min sista basketträning eftersom vi var borta hela nästa vecka. Det var både tråkigt och skönt; känns alltid som om man är ett steg närmare Sverige när man gör nått för sista gången vilket är kul och ledsamt samtidigt. Man saknar ju självklart alla hemma och allt som är svenskt men nu har jag ju ett amerikanskt liv och en amerikansk familj som jag inte alls vill lämna. 
 
FREDAG
Elsa är med i skolans dance-team, och även fast de va nära så kom de inte hela vägen till State Competition men vi åkte in till the Cities ändå för att kolla på de andra lagen. Tävlingen började vid 11.00 så vi tog ledigt från skolan, gött! Vi parkerade vid Mall of America och tog en rälsbuss till Target Center. Väl där tog vi våra platser och kollade på massor av olika jazz-lag som dansade. Vi lämnade arenan och tog rälsbussen tillbaka till MOA och vi shoppade i drygt en timme innan de stängde. Det var ju också alla hjärtans dag så vi fick en varsin ros av två killar som gick runt där inne. Forever-21 är garanterat en av mina favoritbutiker här i USA, fick med mig två tröjor därifrån. Jag passade också på att gå förbi Starbucks, det är inget vi har i lilla Olivia tyvärr haha så man tar varje tillfälle man får. Vi bodde på Hyatt Place, jag delade rum med Elsa, Jeni och Morgan och resten av vårt gäng bodde mittemot. Det fanns liksom ingen restaurang inom gångavstånd så vi beställde upp mat på rummet och kollade på OS. Det fanns också en pool men jag glömde badkläder så jag fick agera fotograf istället, jag tror jag fick ta cirka 10 000 bilder innan det blev en bra haha. 
 
 
LÖRDAG
Istället för jazz så var det dags för high-kick på lördagen. Dagen var pretty much lika som dagen innan. Kollade på dans och sedan rullade vi hemåt till Olivia igen.
 
SÖNDAG
Började som vanligt med gudstjänst på morgonen, jag gick efter det hem och började packa. Vid 12.00 åkte jag och Rhea ut till bowling hallen som vi har i stan för team bonding med basketlaget. Packade lite mer och väntade. Vid 20.30 rullade vi mot Breckenridge, Colorado i en fullproppad bil. Kommer ägna flera inlägg åt det, var en av de bästa resorna jag har gjort i hela mitt liv!
USA | | En kommentar |
Upp