RECAP of DECEMBER

Längesedan sist nu, hittar inte tid för bloggande riktigt men jag ska försöka berätta om det intressanta. 
 
Det har skett ganska stora förändringar här i huset nu under julen. Jordan (min andra värdbror) kom hem från Sydamerika så jag fick träffa honom för första gången! Han hade också med sig sin flickvän från norge som var utbytesstudent här i Olivia för två år sen. I torsdags lagade de Costa Rica-mat som var supergott och sedan visade de bilder från deras 5 månader i Costa Rica, Equador, Colombia, Peru... Kommer inte ens ihåg alla länder de besökte haha. Efter maten visade de en massa bilder från resan, de hade bland annat bestigit Machu Picchu och en massa fler ställen som jag inte kommer ihåg. Vi alla satt nere i källaren och tittade på bilderna, det var jag, Jeni, Eric, Jordan, Elise, Elsa, Jake, Kelly, grandpa Duane, grandma Gwen, Elises värdföräldrar + syskon. Efter ett tag kom det fler och fler av Jordan/Jakes kompisar över så tillslut var vi hur många som helst där nere haha. Det finns liksom ingenstans att hänga här om man inte är över 21 så man åker från hus till hus och hänger. 
 
Många kommer hem från college nu under julen så jag träffar nya människor varje dag. Igår kom tre av Jordans kompisar över, och efter ett tag bestämde de sig för att åka till Jackpot, ett casino i Redwood Valley, så jag hängde på. Det var väldigt kul, men kunde inte ta några bilder. 
 
Vi hade även julafton i fredags eftersom Jake ska jobba under julen och för att Elise åkte hem till Norge i lördags. Hade en mycket bra julafton, väldigt annorlunda från min svenska jul mestadels för att det inte var på den 24e och för att det var också Jakes födelsedag så vi åt inte tradionell julmat. Imorgon ska vi däremot till Jenis föräldrar och ha julafton med svenska köttbullar, skinka och potatis. Jenis mamma är den enda av mina värd-grandparents som har svenskt ursprung så vi gaddar alltid ihop oss på skoj mot de andra som har norskt ursprung haha. 
 
Min höft är bättre nu, har inte ont men går fortfarande lite konstigt eftersom jag har haltat i ett par veckor så basketen går framåt låååååångsamt, vi ska även åka skidor den 26e så jag strechar 3 ggr om dagen för att få den så bra som möjligt. 
 
Tror det var det mesta som har hänt sedan sist, kan försöka att berätta vad vi gjorde under Thanksgiving också, även om det var ett tag sedan nu. Ska skypa med svenska familjen snart, tror det har gått en månad sedan sist
haha, jag hinner liksom aldrig. 
 
 Har inte vi världens sötaste hund?
 
USA | |
Upp